Freys Meetings

Vad händer på konferensen?

Att utveckla och förbättra våra konferenslokaler och faciliteter är ett ständigt pågående projekt hos oss. Det är de små detaljerna som gör skillnaden.

Det viktigaste vi har!

Löpande utvecklar och förbättrar vi förutsättningarna för att du ska få ut så mycket som möjligt under ditt möte, konferens eller event hos oss. Att ta till oss av feedback och utgå ifrån våra gästers behov ligger alltid till grund för hur vi fokuserar och prioriterar. Våra gäster är det viktigaste vi har och för dem gör vi allt!

Fler nyheter

Tripadvisor Travellers's Choice

Nyhet - Freys Hotel

Härliga nyheter! Med glädje och stolthet fick vi även i år äran att ta emot den fina utmärkelsen Travellers' Choice 2022 från Tripadvisor. Stort tack till alla gäster för era recensioner!

TripAdvisor Travellers's Choice

Nyhet - Freys Hotel

Glada nyheter! Med glädje och stolthet fick vi även i år äran att ta emot den fina utmärkelsen Travellers' Choice 2021 från TripAdvisor. Tack för alla fina recensioner!

Företagslägenheter

Nyhet - Freys Hotel

Freys Hotels erbjuder 11 möblerade hyreslägenheter centralt beläget i Stockholm för såväl långa som korta perioder. Nio lägenheter på Rådmansgatan och två på Rehnsgatan.

Konferens Stockholm

På vår mysiga konferensavdelning finns nio unika konferensrum och inget är det andra likt. Våra konferenslokaler är designade för att passa din agenda. Här arbetar ni ostört, oavsett om ni är två eller 50 personer. Välkommen till oss för möten, events eller arrangemang i exklusiv avskildhet.

Läs mer om konferens

Konferenspaket

Här finner du aktuella konferenspaket för er nästa konferens i Stockholm city. Vi hjälper gärna till att ta fram ett individuellt förslag utifrån dina önskemål och syfte med mötet – och vi ser till att din konferens, event, möte eller kick-off skräddarsys för att ni ska få den bästa upplevelsen hos oss.

Läs mer om konferenspaket